Thứ Sáu, 3 tháng 4, 2009

Jucelino - Nhà tiên tri tương lai cho rằng chúng ta chỉ có thể sống vài năm nữa?

Đọc giải trí cuối tuần về lời tiên tri sự sụp đổ của trái đất. Dẫu gì thì what will be will be, sẽ ra sao ngày mai, thôi ta cứ vui từng phút giây ngắn ngủi

Nguồn: Blog OnlyU

Jucelino sinh vào tháng 3 năm 1960 tại thành phố Maringa thuộc tiểu bang Parana của nước Ba Tây. Hiện nay đang cư ngụ tại một vùng ngoại ô của Ba Tây tên gọi là Thánh Pao lồ.
Ông đã sanh được 4 người con gái và đang là giáo sư giảng dậy môn Anh văn.
ju20122006.jpg picture by OnlyUblog
Jucelino Nóbrega da Luz sinh năm 1960

Ông từng dự đoán nhiều sự kiện và các thảm họa đã xảy ra trên thế giới bao gồm sự kiện 911, chiến tranh Iraq và sự bại trận của Tổng thống Saddam Hussein cùng sự bị bắt giữ và xử tội của ông ta, trận động đất cùng sóng thần (tsunami) tại quần đảo Indonesia, và sự tạ thế của đức Giáo hoàng Phao Lồ đệ nhị.
http://www.jucelinodaluz.com.br/foto1.jpg
World Trade Center, New York – 11/09/2001

Vào ngày 30 tháng 4 năm 1997, Juselino đã gửi đến cho tổng thống nước Indonesia một lá thư về sự dự đoán của ông là vào ngày 26/12/2004, vào lúc 7 giờ, sẽ có một trận động đất với cường độ 8.9 và nó sẽ tạo nên một cơn sóng thần cao đến 10 mét. Jucelino nhận được thư phúc đáp của vị Tổng thống này là: "……. có rất nhiều sự việc mà chúng tôi không thể không đi làm nhưng chúng tôi không thể giải quyết những việc chưa phát sinh." Juselino cũng có rất nhiều dự đoán rất kinh hồn và đồng thời cũng đang sắp sửa tới trước mắt của chúng ta.
http://www.jucelinodaluz.com.br/foto2.jpg
Atentado em Madri – 11/03/2004. Tsunami na Ásia – 26/12/2004

Năm 2008:
Vào tháng 7, tại Nhật Bản, sẽ có một trận động đất và cơn sóng thần với chiều cao 30 mét. Vào ngày 17 tháng 12, tại Mỹ, sẽ có khủng bố xảy ra.
Vào ngày 13 tháng 9, tại Trung Quốc, sẽ có một cuộc động đất với cường độ trên 9.1. Địa điểm xảy ra động đất là Nam Kinh và đảo du lịch Hải Nam là trung tâm địa chấn. Cơn sóng thần cao của nó cao đến 30 mét, sẽ mang đến sự tử vong cho hàng triệu người. Tuy rằng sau Thế Vận Hội Olympic mới có động đất này, trước Thế Vận Hội đã có các triệu chứng báo hiệu là các cơn động đất nhỏ. Vì chính phủ Trung Quốc đang đổ dồn hết sức lực để lo cho việc tổ chức Thế Vận Hội nên sẽ lờ đi các cơn tiền chấn này, không chuẩn bị trước các sách lược để đối phó. Chính phủ Trung Quốc cũng có ý muốn ém nhẹm sự kiện này. Những hành động này của chính phủ Trung Quốc, nếu có, thì sẽ mang đến tai họa thảm khốc và trùng hợp với câu trích dẫn của Mr. “Time Traveler” John Titor rằng “Thế Vận Hội Olympic 2004 tại Hy Lạp sẽ là cái cuối cùng của thế giới.

Năm 2010: tại nhiều quốc gia ở Phi Châu, nhiệt độ sẽ lên cao đến 58 độ Celcius và đồng thời có sự khan hiếm nước nghiêm trọng. Vào ngày 15 tháng 6, thị trường Stock Dow Jones của NewYork sẽ bị sụp đổ và kinh tế toàn cầu sẽ rơi vào tình trạng nguy hiểm.

Năm 2011: phương pháp trị liệu ung thư thành công, nhưng đồng thời có một loại bệnh độc lạ xuất hiện. Người nào bị nhiễm cơn bệnh này thì sẽ chết ngay sau đó 4 tiếng đồng hồ.

Năm 2013: ngoài bệnh ung thư bướu não, phương cách trị liệu các bệnh ung thư khác đều thành công. Tại vùng quần đảo Canary của Tây Ban Nha, từ ngày 1 cho đến ngày 25 tháng 11, vì sự bộc phát của núi lửa, địa chấn phát sanh ra. Tiếp sau đó sẽ có một cơn sóng thần với độ cao 150 mét. Khi dồn vào đến quần đảo Canary, nó còn cao đến 80 mét. Tại Mỹ và Ba Tây cũng chịu ảnh hưởng của cơn sóng thần, nước biển sẽ tràn sâu vào đất liền khoảng từ 15 đến 20 dặm Anh. Ngoài biển, trước cơn sóng thần này, nước biển sẽ rút xuống 6 mét và các loài chim bay đầy trên bầu trời.

Năm 2014: có một tiểu hành tinh đến gần và sẽ có sự va chạm với địa cầu. Sự va chạm này có thể mang đến sự diệt vong nhân loại.

Năm 2015: trong tháng 11, nhiệt độ trung bình của trái đất sẽ đạt đến 59 độ Celcius và thế giới đại loạn sẽ phát sinh.

Năm 2016: vào trung tuần tháng 4, Typhoon sẽ phát sinh tại Trung Quốc; một số thành phố lớn bị phá hoại. Tổng thống Mỹ George W. Bush sẽ khẩn cấp nhập viện về bệnh trạng ảnh hưởng đến tính mạng.

Năm 2026: vào tháng 7, tại San Francisco sẽ xảy ra một cuộc động đất kinh thiên động địa (The Big One) vô tiền khoáng hậu. Đất tại lằn nứt Saint Antonio bị phá và làm tiểu bang California bị sụp đổ. Rất nhiều núi lửa sẽ phát sinh và các cơn sóng thần cao trên 150 mét.

Từ những dự đoán của Juselino, nhiệt độ của địa cầu đến năm 2012 tại Phi Châu sẽ đạt đến 58 độ Celcius và nạn thiếu nước trầm trọng sẽ xảy ra. Sự gia tăng nhiệt độ tiếp tục gia tăng đến năm 2015 sẽ đạt tới 59 độ Celcius; nhiều người bị nóng chết và nhân loại trên toàn cầu bị rơi vào khủng hoảng. Bất luận như thế nào, sự gia tăng nhiệt độ của địa cầu thì nhanh chóng hơn là sự suy đoán của các khoa học gia trên thế giới đã cho là rất chậm.

Những thời gian cuối của năm 2007thời gian cảnh tỉnh cho nhân loại. Mr Juselino kỳ vọng rằng trên thế giới có sự biến chuyển ý thức hệ rất là lớn.

If Jucelino Nóbrega da Luz is right there are many evil things in the future:
- Earthquake in China on 13/09/2008 with more than 1 Million death
- Vaccination against AIDS 2008
- Earthquake in Osaka with 8.9 on Richter scale and 500.000 Death on 25/01/2009
- Stock market crash in Wall Street in New York on 15/06/2010
- a deathly desease named “Heros” in 2011
- between 2012 and 2015 Explosion of the Krakatao
- A Vulcano Eruption on the canares (LaPalma) with Mega-Tsunami in North- and South America in November 2013
- An eruption of the Yellowstone - Supervolcano also in November 2013
- A catastrophic comet impact in 2019 (I believe extremely improbable)
- 80% chance of asteroide impact (Apophis) on 11/11/2036 (Astronomically seen he will pass already on 13/04/2036).
- Earthquake in San Francisco with 8.9 on Richter Scale on 09/02/2023
- Earthquake “The Big One” on 17/07/2026 in San Francisco with 10.8 on the Richter scale (physically nearly improbable because about 300x stronger than Tsunami quake from 26/12/2004)...BONUS: Lật lại lịch sử của Jucelino Nóbrega da Luz - Người Chiêm Tinh Đoán Biết Tương lai của Nhân Loại và Địa Cầu
Juselino sanh năm 1960 chức nghiệp hiện tại là giáo sư. Đang sống với 1 vợ và 4 con gái, sinh hoạt rất là thanh đạm. Ông là người rất thẳng thắn, công minh. Tất cả những lờì tiên đoán về những đại nạn phát sinh của ông đều ghi đầy đủ rõ ràng ngày tháng năm. Để cho bất cứ nhũng người nào muốn xác thực tính chân thực của các dự đoán này, Juselino đã đem đăng ký các lời giải đoán này trong Bưu Điện Ba Tây để làm phương tiện xác định.

Những dự đoán của Juselino đã liên tục phát sinh. Nếu trong mộng của thấy được những chuyện mà đối tượng là một cá nhân thì ông sẽ chỉ nói với riêng biệt với cá nhân đó thôi. Nhưng nếu đối phương là một vị nguyên thủ quốc gia hoặc là người có địa vị trong xã hội có sức ảnh hưởng rất lớn đến xã hội, thì ngoài cá nhân của người đó ra, Juselino cũng thông báo cho các sơ quan sở tại như các cơ quan thông tin của nhà nước và quần chúng.

Juselino và những người tiên đoán khác có chỗ không giống nhau là những gì Juselino thấy được trong mộng thì hoàn toàn được bộc lộ và trực tiếp truyền đạt đến đương sự. Ngoài ra, như đã tường thuật như trên, những sự kiện được tiên đoán đều được đăng bộ và có những chỉ dẫn rõ ràng cho những người nào muốn đến sao lục tìm tòi các lời tiên đoán này. Juselino cũng bỏ vào các điện tín mà ông đã gửi đến cho các đương sự.

Thường thường Juselino phải mất từ 3 đến 4 giờ mỗi ngày để giải quyết việc sắp xếp các hồ sơ tiên tri này. Có khi Juselino cũng phải chi trả nhiều tiền cho các dịch vụ đăng ký, đăng bộ, gửi thư, đánh fax mà tất cả tiền bạc đều chỉ từ bản thân cá nhân của Juselino, từ sự tiết kiệm tiền bạc trong cuộc sống thanh bần dạy học của ông.

Có người hỏi Juselino từ tuổi nào thì ông đã bắt đầu có sự tiên tri từ giấc mộng của ông. Juselino đáp rằng việc này đã khởi sự từ lúc năm ông lên 9 tuổi (năm 1969). Trong 1 giấc mộng, ông có thể thường trông thấy được 3 sự kiện và có lúc nhiều nhất lên đến 9 sự kiện. Juselino nói rằng những giấc mộng từ sự bất tri bất giác của ông. Ông không có khả năng tự chủ với các giấc mộng này.

Vào lúc ông 19 tuổi, Juselino đã có dịp gặp nhà tiên tri nổi tiếng. Francisco Shabiz. Ông Francisco đã 2 lần được đề nghị cho giải Nobel. Ông này là một người có đặc dị công năng (phép thần thông) đồng thời cũng là một nhà từ thiện.
Từ sau sự gặp gỡ này, cho đến ngày nay, tổng số các sự kiện mà Juselino dự đoán đã lên đến hơn 80 ngàn.

Hồi tưởng lại một sự kiện Juselino đã dự đoán trên thế giới và đã trở thành thực tế là việc ám sát công nương Dianna: Vào ngày 4 tháng 3 năm 1997, từ sở Bưu điện Bazil, một thư cảnh cáo đã gửi cho Dianna. Trong thư, Juselino nói: “Tôi nhận được tin tức từ Thượng Đế cho biết rằng có người ác ý thiết kế mưu sát Ngài bằng một tai nạn xe cộ. Bảy vị Thiên sứ đã nói với tôi rằng, trong viêc xe cộ này, sanh mạng của Ngài cũng bị mất đi. Các chuyên gia sẽ cho là một tai nạn bình thường, không phải là sư ám sát nhưng mà họ hoàn toàn trật lất hết. Người hung thủ sát nhân là người thân cận Ngài. Việc này sẽ xảy ra trước năm 2000.”

Juselino cũng đem sự cảnh cáo này đến cho các tờ báo lớn nhất của nước Anh như là Times, Daily Telegrah và Gardian. Nhưng tin tức này bị ém nhẹm không được đăng tải, Đến 5 tháng sau đó, vào tháng 8 năm 1997, khi tai nạn xe cộ này đã xảy ra như lời Juselino, báo chí Anh mới làm rùm beng việc này lên. Và đúng như Juselino nói, chính quyền Anh đã xem việc này như là một tai nạn xe cộ không cần lưu ý. Sự chính xác của lời tiên tri không chỉ làm cho thế giới chấn động mà còn là sự chấn động rằng sự âm mưu ám sát từ Hoàng Gia Anh.

Mặc dầu Juselino dự đoán rằng là việc này phát sinh ra trước năm 2000 nhưng ông đã có gửi cho tổng thống Ba Tây Cardodo 2 năm trước đó (thư này có đóng mộc đăng ký) đề cập từ khoảng từ 1997 và 1998 Vương phi Dianna sẽ bị tử nạn.
Trung Tâm Mậu dịch Thế giới (trung tâm 2 tầng lầu ở New York):
Năm 1989, Juselino gửi tổng thống Mỹ và lãnh sự quán Anh ở Mỹ cũng nhận được thư cảnh cáo (ngày 26 tháng 10 năm 1989). Lá thư cảnh cáo này có đăng ký tại Panama trong văn phòng thị thực của ông Klicheeba.
Trong thư cảnh cáo này, Juselino nói rằng, vào năm 1993, trung tâm mậu dịch thế giới sẽ bị một sự công kích lần thứ nhất, nhưng không xác định ngày tháng rõ ràng. Tuy nhiên, ông đã cho biết sự công kích lần thứ 2 vào ngày 11 tháng 9 năm 2001. Cũng như sự dự đoán của Juselino, 3 năm sau đó, vào ngày 26 tháng 2 năm 1993, có một vụ nổ ở bãi đậu xe làm khá nhiều người chết. Và lần thứ hai, 12 năm sau, sự kiện 911 đã làm kinh động toàn thế giới.

Những sự việc làm cho mọi người kinh ngạc hơn là, sau 911, sự bùng nổ chiến tranh giữa A Phú Hãn và Iraq. Iraq bị thua trận và tổng thống Saddam Hussein sẽ chạy đến trung bộ của thành phố Dawool để lẫn trốn trong đó.
Như các vị đã biết, tất cả mọi việc Juselino đoán đều đã phát sinh. Thư cảnh cáo này cũng có gửi cho Tổng thống Mỹ Bush cha ngày 28 tháng 10 năm 1989. Dự báo thư này cũng gửi cho Bill Clinton. Trong thư cho Bill Clinton, Juselino trình bày sự quan tâm đến sự khủng bố tại Manhantan, “Hai toà nhà sẽ bị một quả cầu bao vây. Có thể có người sẽ xem đó là một việc giỡn chơi, không cho đó là 1 việc thành thực vì thế tôi mới gửi thư đến các tờ báo Mỹ để hy vọng được đăng tải.”
Như trên tường thuật, với tất cả sự kiện phát sinh trong xã hội như vậy, Juselino đều công khai thông báo. Ông không chỉ thông báo mà vẫn còn đem nội dung công hàm đến cho các nhà báo.
Nhưng cho đến nay, hầu như không có một đài truyền thông nào tiếp nhận một cách công khai và loan báo các sự kiện này cho thế giới biết. Cũng như ở Miami, nhà báo Helleroot có gửi thư trả lời cho Juselino như thế này: “Cơ quan thông tin của chúng tôi có nhận thư của ông vào ngày 26 htháng 10 năm 1989 là ông có đoán Trung Tâm Mậu dịch ở Manhantan sẽ bị khủng bố vào ngày 11 tháng 9 năm 2001, chúng tôi đánh giá cao sự tiên đoán này sau đó ông cũng có đụ đoán Mỹ sẽ có chiến tranh với Iraq và Saddam Hussein sẽ bỏ chạy vào Trung bộ của Iraq tên là Dawool. Những tình tiết xảy ra rất chính xác nhưng chúng tôi không dám tiết lộ vì sợ rằng mang đến sự khủng hoảng trong quần chúng…”
Đối với sự trốn chạy của Saddam Hussein phát sinh vào ngày 13 tháng 9 năm 2001. trong thư Juselino gửi thư đến tổng thống Bush mô tả về chỗ hầm núp của Juselino. Ông có cho biết ngoài hầm trú ẩn, nằm sát bên con song Chigulus, có một tờ báo viêt về Noah’s Ark. Trên hầm này có một miếng gỗ đậy và chỗ ra vào của miệng hầm có những rác rưởi che để che mắt thiên hạ. Sau này, người ta đọc lại tất cả chi tiết tường thuật về chỗ này thì thấy đúng tất cả.

Thực tế, những dự đoán kinh thiên động địa của Juselino vẫn không ngừng. Về vấn đề Saddam Hussein bị bắt thì chúng ta biết là ông bị kết tội và bị kết án tử hình vào ngày 30 tháng 12 năm 2006 sẽ bị tử hình. Và sau đó, quốc hội Iraq và Shiai đối nghịch với nhau rất kịch liệt, nhất thời mở ra cuộc nội loạn. Ngày đêm đều làm chết rất nhiều người.

Sự phán tội cho Saddam Hussein và nội chiến của Iraq tất cả đều đúng với sự tiên đoán Juselino. Trong lá thư 3 mà ông đã gửi đến đài phát thanh Pass FM của vào ngày 29 tháng 5 năm 2006: “Quốc hội Iraq phán Saddam Hussein có tội có thể bị tử hình vào ngày 30 tháng 12 năm 2006. Toàn quốc Iraq vì việc này trở thành sự đấu tranh và cướp đi nhiều sanh mạng”. Ngoài những việc này ra, trong mộng Juselino cũng thấy được thiên tai nhân họa của thế giới. Với khả năng nhìn thấu tương lai nhân loại, ông không phải là người bình thường.

Về cơn sóng thần ở Indonesia, tại đảo Sumatra, Juselino có gửi thư cảnh cáo đến đại sứ quán Ấn Độ tại Ba Tây 8 năm trước. Thư cảnh cáo này có nôi dung “vào ngày 26 tháng 12 năm 2004, ở Indonesia đảo Sumatra tỉnh Ache sẽ phát sinh động đất với cường độ 8.9.


BONUS: Jucelino Nóbrega da Luz - Previsions to 2008
ll the previsions contained bellow are 0.5% of the total annual received by Jucelino Nóbrega da Luz, many will happen as well as some will change, or rather, they may anticipate as well as they will happen later.
Translated in February 4th 2008 - Translated by Arthur H. Fragoso

August/2008
70- In Fortaleza a small earth tremor of 4.2 is observed and it start to open more the subterranean fissure next to the sea (underwater) that came from Africa to Brazil;
71- Earthquake in the capital of Israel put the country in alert because it is 5.3 in Richter scale;
72- A earthquake of 7.8 hit Peru (Lima) resulting in dozens of deaths and thousands of homeless;
73- Increase in the cases of yellow fever in the Federal District ? Brasília (Capital of Brazil) and put the health in alert. There are a mutation and the cases are being dangerous, It may transform in an epidemic.
74- A typhoon hit Japan resulting victims and homeless;
75- A typhoon hit China and it is already thousands of homeless, strong rains result in floods and many deaths;
76- South Korea is hit by a typhoon and there are many homeless;
77- An attack in Lebanon results in revolts and conflicts everywhere, it is already more than 63 deaths;
78- The drought starts in the south of Brazil and big earthquakes result floods in Porto Alegre ? RS municipality are isolated with the rains;
79- Earthquakes hit Kashmir-Pakistan of 8.2 in Richter scale, thousands of deaths and homeless;

September/2008
80- An airplane fall and disappear in the southwest of Jakarta in Indonesia, it is more than 60 deaths;
81- An earthquake will hit China and may reach a million of deaths (if it don't happen in China, it may be in the region of Tokai in Japan and result many deaths);
82- There are two buildings in the region of Guararapes ? PE jeopardized in the works and may fall victimizing many people. (with problem in the structure and the material used). Already sent letters to the Civil Defense for verification. (Brazil)
83- Rough sea result disrupt at Baixada Santista and waves up to 6 meters (19.7 feet) result panic in people. (Brazil)
84- Conflicts in Uruguay may result in many victims this month.
85- Illegal deforestation in Acre, Amazon and Para (Brazilian states) mark by conflicts and seize of illegal wood removed and it is favorable from the inspector;
86- Train accident in India will have hundreds of deaths everywhere;
87- Earthquake in Indonesia of 6.4 in Richter scale in the island of Sumatra;
88- Fidel Castro ? Cuba has a new relapse in his health and he run the risk of life.
89- High decrease in the tributary (river) of Brazil and the lack of rain may bring the rationing in the big São Paulo;

October/2008
90- USA increased the pollution in 15% of the average of 2007.
91- The crisis and water scarcity hit China that live a serious problem even with the economic grow, it face the economic collapse of drought (the beginning of the problem);
92- Attack in Egypt kill 43 people and leave dozen of wounded.
93- Big conflicts in the South Africa marked by violence against the politic system and racism;
94- Possibility of a leak of radioactive material in Kashiwazaki-Kariwa Nuclear Power Station, that may be from the the earthquake of 6.6 in Richter scale that will hit the region;
95- Violence in Pakistan will kill 113 people in a radical Muslim rebellion in Islamabad;
96- Netherlands is already suffering with the progress of the tide, and rains may damage the dikes;
97- There are plans to change the new president Cristina Kirchner (Argentina) and opposition movements against her government, even she got approbation of more than 80% of the population in her favor.
98- Earthquake of 7.5 hit Chile and it is dozens of deaths;
99- Earth tremor in Bengkulu (Sumatra, Indonesia) and regions next to Jakarta of 7.3 in Richter scale;

November/2008
100- Geraldo Alckmin is the new mayor of São Paulo ? SP November of 2008; (Brazil)
101- The body of Madeleine McCann did not even go out of Portugal and she is next to the hotel (or in the hotel), because there was a police mistake that affirms she was taken. The body is too close of the place of disappearance. The person who disappears Madeleine is close to her (relative of the victim...)
102- Big disappearance of weapons in Uruguay and the crisis between the workers of the government and suspects of money washing and traffic of weapons, etc.
103- Appear of some crisis of some ministry and traffic of influences, embezzling of funds in educations, health and others; (Brazil)
104- There are few investments in public security and big scandal of embezzling of funds will appear. Because of the end of CPMF (Provisional Contribution on Financial Transactions - an Brazilian tax ended in December of 2007) will appear new black hollows and discover of embezzling of funds, and easily of bidding. (Brazil)
105- Rebellions in prisons will mark many regions in Brazil with many conflicts;
106- Big discoveries of fuel adulteration and many prisons all over Brazil and some food products continue being fraud and deceiving the consumers;
107- Increase of cases of influenza in Japan and appearance of the subtype 9 that is even more and there are register in Indonesia, South Korea and China;
108- Focus of the Rabies hit the inner of São Paulo, Minas Gerais, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul and Goiás; (Brazil)
109- Dengue is already epidemic in Brazil and tend to increase with the drought and storms that hit the country, focus of fire everywhere;
110- Earthquake of 6.5 hit the region of Tokyo (60 km from Tokyo);
111- Appear the first experimental vaccine against the HIV virus and create lots of positive expectations with this progress, the immunization will be made in people that don't have the disease);

December/2008
112 - Conflicts in the slum of Rio de Janeiro leave many deaths between the traffic and polices;
113 - Attack in university in USA leave more than 20 deaths and wounded, and in Norway will have a correlate problem;
114 - Problems of the health of Paul Mc: it may take him into the hospital with run of life in England;
115 - Big fires will mark the intense summer in California and it tend to increase and a hurricane threat the Americans in New Orleans;
116 - There will be a collapse in the Gulf Stream and the North Atlantic Sea Movement and it will suffer a big seasonal variation and will bring bizarres effects of the Global Warming that may create a “Regional Ice Age” in Europe;
117 - Earthquake in Colombia of 6.6 in Richter Scale;
118 - Earthquake in Mexico of 7.9 in Richter Scale in the capital will result thousands of deaths;
119 - Earthquake in Indonesia of 7.4 in the Sumatra Island will result hundreds of wounded;
120 - In Bangladesh, a hurricane will result thousands of homeless and thousands of deaths everywhere.
120 a - Protests in France mark the end of 2008;
120 b - Violence in Rio and war of traffickers make more victims, and it is out of control;
120 c - Influenza turn already a big preoccupation in Japan and South Korea;
120 d - Blizzard in Europe hinder some airports, and in USA it is already turning a calamity;
120 e - Radical Islamics groups provoke many attacks in Afghanistan, Pakistan, Israel and Lebanon.BONUS: More prophecies of Juseleeno (Jucelino) Da Roose
Sau khi dịch thử dự đoán của Jucelino từ 1 website của Japanese bằng Google Translate và Yahoo Babel Fish, đây là những đoạn có nghĩa... Những đoạn còn lại có lẽ phải dịch trực tiếp từ tiếng Nhật...

2009
* 25th January: massive earthquake of magnitude 8.2 in Kobe, half a million casualties.
* February: massive 8.9 magnitude earthquake in San Francisco, USA
* 24th August: magnitude 8.9 (8.2?) earthquake in Turkey's southwest; Istanbul devastated
* 25th August: magnitude 8.2 earthquake in Lijiang, China
* 3rd September: America's largest hurricane since Katrina to strike New Orleans
* November: major earthquake in Japan, thousands of people dead
* 16th December: magnitude 7.8 (7.3?) earthquake in Sumatra

2010
* 20th January: magnitude 7.1 earthquake in Colombia
* 14th May: a magnitude 7.7 earthquake in Tokyo
* 15th June: U.S. stock market collapses; world economy in crisis
* 15th September: massive 8.4 magnitude earthquake in Tokyo (Great Kanto Earthquake)
* 2nd November: a magnitude 7.9 earthquake in Algeria.
* average temperature reaches 59 degrees in Africa, serious water shortages.
* impact of sea level rise begins to be felt in coastal areas around the world
* some people beginning to change their mindsets; spirituality becomes more important (意识改变)

2011
* 17th February: a magnitude 7.8 earthquake in Afghanistan
* global warming accelerates; bush/forest fires rampant
* serious water shortages in Middle East due to an outbreak of war
* Japan's economy is failing
* 8th October: effective cancer treatment discovered; a new virus "Els" appears
* outbreak of bird flu epidemic kills up to 73 million people by 2013

2012
* 31st July: volcanic eruption in Krakatau in Indonesia begins; expect a huge explosion by 2015
* magnitude 8.9 earthquake in Osaka; results in large numbers of casualties
* widespread desertification causes large parts of Amazon to disappear within the next 20 years
* 6th December: unusual weather patterns around the world; skies worldwide begin to turn gloomy; plagues by infectious diseases signify the beginning of human extinction.

2013
* effective treatment of cancer (except brain tumour) achieved
* November 1: La Palma volcanic eruption on Canary Islands; could
trigger up to 150-meter high tsunami across the Atlantic; American east coast including Florida devastated
* Sea-level rise on United States east coast; enormous damage brought about by tsunami

2014

* civil unrest in large parts of Africa and Asia due to water shortages
* scientists discover that Asteroid (2002 NT7) might be on a collision course with Earth

2015

* April: major drought and serious water shortages on the European continent
* average summer temperature in Japan reaches an unprecedented 58
degrees Celsius
* Explosion of Krakatau volcano in Indonesia brings about serious repercussions in world weather
* November 26: the world's average temperature reaches 59 degrees Celsius; people worldwide begin to panic with widespread civil unrest
* November 28: magnitude 7.7 earthquake occurs in Naples, Italy; thousands of casualties

2016
* major typhoon in CHANCHU (Pearl), China; thousands of people dead

2017
* heavy rains and floods in Europe and the Philippines; leads to thousands of deaths and refugees
* severe drought around the world leads to national confrontation over access to clean water, especially in Asia and Africa; widespread famine and epidemics due to sustained drought
* October 4: average temperature in Africa reaches 60 degrees Celsius
* Japan and China to replace the old capitalist economic system with a new one

2018
* Scientists establish that Asteroid 2002 NT7 has 60 percent chance of colliding with the Earth
* intense air pollution around the world results in a new epidemic
* May 16: a magnitude 7.6 earthquake occurs in Iran, about 4,000 casualties
* June 21: a magnitude 10.6 gigantic earthquake in Japan's Tokai region
* October 19: a magnitude-8.1 earthquake in El Salvador; thousands of people dead

2019
* whether we can avert the asteroid collision depends on the power of science and mindsets of the people
* Bird flu pandemic has already resulted in more than 73 million deaths
* 23 May: a magnitude 7.8 earthquake occurs in Russia

2020
* 14 May, a magnitude-7.3 earthquake in Afghanistan; thousands of people killed and countless refugees
* 15 August: California magnitude 7.1 earthquake; thousands of people dead; prelude to the eventual collapse of the San Andreas fault

2021
* 7 October: magnitude 8.7 earthquake in Mexico; 20,000 people perish
* South America (Peru, Ecuador, Bolivia, Colombia, northern and southern Brazil) and Europe (Portugal, United Kingdom, Germany, Poland, Austria and Russia) facing severe drinking water shortages; agriculture is no longer sustainable.
* Disappearance of glaciers due to global warming in the Andes in Latin America further aggravates the problem

2022
* 7 June: a massive 9.1 magnitude earthquake occurs in Peru, South America; leads to collapse of the coastline

2023
* February 9, U.S. San Francisco earthquake of 8.9 magnitude; thousands of people dead

2024
* October 6: a magnitude-7.4 earthquake in southern India will occur
* December 11: a magnitude-7.5 earthquake in Russia will occur
* High temperature of 74 degrees Celsius to be experienced in certain regions of the world

2025
* 9 August: a magnitude 6.8 earthquake in the southeastern part of Greece will occur

2026
* July 17: a 10.8 magnitude unprecedented super powerful earthquake on the U.S. West Coast; rupture of San Andreas fault in California; volcanic eruptions and huge tsunami will be triggered; millions of casualties (dubbed The Big One)

2027
* November 26: major volcanic eruption in Yellowstone in US; millions of casualties; may trigger "Ice Age" in the United States
* desertification of Amazon in South America intensifies

2028
* Venice, Italy to disappear into the sea

2029
* volcanic eruptions become more frequent around the world; many islands and coastal regions will disappear
* September 24: the Netherlands disappears into the sea
* Asteroid "99942 Apophis" discovered to be on a collision course with the ill-fated planet Earth; impact equivalent to 100,000 times Hiroshima-type atomic bombs. From Wikipedia
"Most experts agree that Apophis warrants closer scrutiny, and to that end, in February 2008 the Planetary Society awarded $50,000 in prize money to companies and students who submitted designs for space probes that would put a tracking device on or near the asteroid."

2030
* September 28: volcanic eruptions and a gigantic 9.8 magnitude earthquake in Japan

2036
* November: asteroid "Apophis" slowly approaching Earth. Scientists establish an 80% chance of a possible collision with Earth. This crisis is brought about by mankind today**

2037
* Ecosystem in Australia and New Zealand destroyed; rivers begin to disappear

2038
* 80 percent of the Antarctic ice disappears; worldwide sea level rising dramatically
* forest fires rampant in Europe; high-temperature causes disappearance of the Alps
* September 17: a rift fault between coast of South America's Amazon and the east coast of India forces the African continent to split into two; an 800 m high, gigantic tsunami travelling at a speed of 800 km/hour will hit America; several million casualties
* as a result, the southern half of the African continent sinks and the world experiences about 300 meters of sea level rise and many islands and peninsulas will disappear
* November 26, major quake on the American West Coast from Seattle to San Diego
...200806_Oil_2040.jpg picture by OnlyUblog
Không cần dự báo của Jucelino, cả thế giới cũng có thể nguy ngập và chiến tranh có thể nổ ra...

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét